Netko save the date

4. aprila se bo v Ljubljani odvil dogodek Netko 2019, ki je letos povsem drugačen, poseben. Netko praznuje 20. rojstni dan, zato smo mu ob tej priložnosti popolnoma spremenili grafično podobo in koncept. Nagrade bodo podeljene najboljšim spletnim stranem na domeni .si v osmih kategorijah ter dve posebni nagradi žirije. Dogodek bo spremljal zelo zanimiv program s predavanji in zabavnimi vložki, po dogodku pa se bomo lahko spoznali z gosti, žiranti in tekmovalci ob cateringu.

Na dogodku bomo zvedeli zanimive informacije iz prakse. Artnak, mojster priprave lažnih novic, nam bo predstavil svoj projekt o fake news in viralnosti le-teh v digitalnih medijih. Kako postati naj startup 2018 in kako razviti dovršeno online platformo, kot je to storil Beeping? Kdo pravzaprav so influencerji in kako sodelovati z blagovnimi znamkami? Smo na internetu sploh (lahko) varni? Spoznali bomo video vodiče z Jožetom Robežnikom in portal Varni na internetu! Pridruži se na dogodku, prijave so obvezne, vstop pa brezplačen. Prijave in program: https://www.netko.si/program

Netko je blagovna znamka Gospodarske zbornice Slovenije, ki jo že od leta 1999 podeljuje najboljšim spletnim projektom, ki živijo na domeni .si. Register.si se tokrat pridružuje kot organizator, saj je za nas pomembno, da podpiramo slovensko spletno komuniciranje, promoviramo zanimive in koristne projekte in spletne osebnosti. Slovenski splet že davno niso samo projekti oglaševalskih agencij, temveč je na spletu zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, podjetja in osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo rabo nacionalne domene .SI.

.SI z nami?