Netko je blagovna znamka Gospodarske zbornice Slovenije, ki jo že od leta 1999 podeljuje najboljšim spletnim projektom, ki živijo na domeni .si. Register.si se pridružuje kot organizator, saj je za nas pomembno, da podpiramo slovensko spletno komuniciranje, promoviramo zanimive in koristne digitalne projekte ter spletne osebnosti. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, podjetja in osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo rabo nacionalne domene .SI.

Prijava projektov bo mogoča med 1. januarjem in 9. februarjem 2020, prijavnica pa je dostopna na spletni strani www.netko.si.

Vsak projekt lahko najde svoje mesto v tekmovanju, saj smo razpisali kar 9 tekmovalnih kategorij, najboljše pa čaka še posebna nagrada žirije. Tudi letos bo zmagovalec prejel v roke nagrado s težo, poseben kipec Netko, ki ponazarja tisto več: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost in drznost.

Netko bomo zaokrožili z dogodkom, ki se bo odvil 3. aprila 2020 v Ljubljani. Za vas pripravljamo izjemno zanimiv program s strokovnimi govorci in zabavno presenečanje.

.SI z nami?

Vse informacije o tekmovanju so dostopne na www.netko.si.