Skoči na vsebino

Združenje CENTR z novim upravnim odborom


Vodji Registra.si, Barbari Povše, se je iztekel štiriletni mandat na čelu predsednice upravnega odbora združenja evropskih nacionalnih registrov za vrhnje domene- CENTR.

Zbrane je nagovorila v Bruslju, kjer se je spomnila, kako počaščena, vesela in ponosna je bila, ko so ji koleg izkazali zaupanje za vodenje tako pomembne skupnosti.

Priznala je, da je njen mandat sovpadal s časom, ki je prinesel veliko izzivov in prilagajanj, vendar je CENTR dokazal, da so vezi med člani močne, da si med seboj zaupajo, delijo skupne vrednote in si nesebično pomagajo pri reševanju problemov.

Na 71. generalni skupščini so bili za člane upravnega odbora CENTR imenovani Byron Holland (.ca), Luisa Ribeiro (.pt), Thomas Keller (.de), Gilles Massen (.lu) in Roelof Meijer (.nl), ki je prejel mandat za novega predsednika.

Vsem novim članom upravnega odbora in novoizvoljenemu predsedniku je čestitala za izvolitev in jim zaželela uspešno vodenje.

Sorodne vsebine

Predavanje na konferenci »Pravo v informacijski družbi« na Pravni fakulteti v Ljubljani

Sodelavki Maša Drofenik in Špela Jamnik sta se z veseljem odzvali vabilu in 28. marca 2024 sodelovali na konferenci »Pravo v informacijski družbi«, ki vsako leto poteka v organizaciji Inštituta za primerjalno pravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani, Inštituta za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani, Pravne fakultete Univerze v Ljubljani ter Centra za informacijske tehnologije, pravo in etiko.

Več …

Prehod na novo Pogodbo o sodelovanju pri registaciji domen

Na Registru .si smo, v sodelovanju z registrarji, uspešno zaključili postopek podpisovanja nove Pogodbe o sodelovanju pri registraciji domen. Z novim razmerjem se bo nadaljevala dosedanja praksa in že uveljavljena razdelitev odgovornosti med Registrom .si in registrarji.

Več …

Podelili smo nagrade Netko 2024

S podelitvijo nagrad v osmih kategorijah in dvema posebnima nagradama žirije se je zaključilo tekmovanje Netko 2024 za najboljše spletne projekte pod domeno .si.

Več …